ULF-Vestfyn.dk | Foreningen
15338
page-template-default,page,page-id-15338,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Udlejerforeningen Vestfyn – en forening for udlejere, administratorer, formid-lere m.fl. af fast ejendom.

 

Som medlem af Udlejerforeningen Vestfyn modtager du som udlejer mod et årligt kontingent på kr. 500,00 en række fordele. Du har bl.a. adgang til for-sikringsordning hos Alm. Brand der er forbeholdt medlemmer af Udlejerfor-eningen Vestfyn og Danske Udlejere, ligesom du har mulighed for at benytte dig af den spørgeservice som stilles til rådighed.

 

Derudover har du via Danske Udlejere, som Udlejerforeningen Vestfyn er medlem af, adgang til en lang række formularer og informationsskrivelser til lejere i såvel bolig og erhvervslejemål. Formularer findes under fanebladet medlemsservice.

 

Gratis boligudlejning via www.leje-portalen.dk

 

Medlemmer af Udlejerforeningen Vestfyn har mulighed for gratis at benytte Danske Udlejeres internetportal med udlejning af boliger i hele Danmark.

 

Medlemmernes benyttelse og annoncering på hjemmesiden er gratis og i ved-lagte nummer af Grundejerbladet, er indeholdt en vejledning i hvordan hjemmesiden fungerer og hvordan der annonceres.

 

Danske Udlejeres introduktion til lejeportalen findes også på Danske Udlejers hjemmesiden, ligesom man er velkommen til at rette henvendelse til Udlejerforeningen Vestfyn info@ulf-vestfyn.dk, for at få hjælp og vejled-ning til at oprette og indrykke boligudlejningsannoncer på hjemmesiden.